bg

Openingstijden

ma. t/m do.
12:30 uur - 01:00 uur
vr. en za.
12:30 uur - 03:00 uur
zo.
12:30 uur - 19:00 uur

Contactinformatie

Jodenbreestraat 1
1011NG Amsterdam
Tel: 020-6257611
info@sluyswacht.nl

Selecteer uw taal

Engels Nederlands

Hoe komt u bij cafe de Sluyswacht?

Per openbaar vervoer:

Vanaf Amsterdam Centraal Station gaat u één halte met de METRO. Als u uitstapt op station NIEUWMARKT loopt u in één minuut naar 'de Sluyswacht'. (met het waaggebouw achter u loopt u de St. Anthoniebreestraat uit: links van de brug staat op de sluis 'de Sluyswacht').

Vanaf de Dam of het Rembrandtplein brengen TRAM 9 & 14 u naar de halte Waterlooplein. Achter het Stadhuis/Muziektheater (Stopera) ligt het Waterlooplein met daaraan de Mozes & Aaronkerk. Daarachter loopt de Jodenbrestraat.

Met eigen vervoer:

Vanuit Utrecht (de A2): neem de afslag A10 ring Amsterdam OOST (ri Zaandam) neem de afslag S112 (richting Centrum) en volg deze tot aan het eind de stad in, U komt dan op een verkeersplein waarop U rechtdoor (rechts langs de kerk af) de Jodenbreestraat in kunt.

Vanuit Amersfoort (de A1) u komt vanzelf op de A10 ring Amsterdam OOST zie vervolgens het kader hierboven.

Vanuit Den Haag (de A4): ga rechtdoor op de A10 ring Amsterdam ZUID (ri Utrecht) neem daarna de afslag A10 ring Amsterdam OOST (ri Amersfoort) zie vervolgens het kader hierboven. PARKEREN Personenauto's volgen bij het laatste verkeersplein de bordjes P Muziektheater. Hier kunt u 24 uur per dag parkeren.

Bussen kunnen hun passagiers zowat voor de deur uit laten stappen en vervolgens terug bij de stoplichten de gele bordjes met P en een busje volgen en parkeren vlakbij aan de Prins Hendrikkade. Per boot legt u aan op de Zwanenburgwal of op de Snoekjesgracht. Klik op de kaart hier boven voor een overzicht.


Grotere kaart weergeven